Pierre goes loco deel 10

TW, Marktrock, Vorst Nationaal, Lokerse feesten, Dranouter, AB, Vooruit, Feest in het Park, Handelsbeurs…. been there, done that. Alleen Pukkelpop. Daar ben ik dus nog nooit geweest. Een blinde vlek. Niet dat mijn oudste dochter al signalen in die richting heeft gegeven, maar ik zou er precies toch wel voor haar naar toe willen gaan. Kwestie dat die blinde vlek weg is.

En in een van de vorige posts kon u al lezen dat ik dit jaar naar Eels ging kijken in Nederland. En dat we hem toen die nacht ook op straat zijn tegengekomen en dat we een babbeltje geslaan hebben met E. En hij vertrouwde ons toen toe dat hij in de zomer naar Pukkelpop zou komen, maar dat dat nog niet geweten was omdat de deal nog niet helemaal rond was.

Kijk. Als E dat persoonlijk tegen jou zegt, dan ben je dus moreel verplicht om dat ticket voor Pukkelpop als de weerlicht te bestellen! And so i did. En veel kans dat het dezelfde set is als eerder dit jaar, maar dat gaat er de vreugde en de intensiteit van het beleven niet verminderen. In tegendeel ! Pukkelpop, here i come…

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s